Niet gevonden wat je zocht?
Probeer hier je geluk:
Waarom is deze driegranen variant zo typisch “Duits”? Omdat dit zuurdesembrood gemaakt is …
Wat is er lekkerder dan een croissant met wat aardbeien confituur op een late zondar …
Als enorm lang een broodje bakken op je verlanglijstje stond maar je tot nu toe geen …
Dit is een variatie van Mr. Hamelman’s “volkorenrogge en volkorentarwe zuurdesembrood”. …
Proficiat, je bent nu trotse eigenaar van enkele miljoenen diep slapende bacteriëren! Hoe …
Een lokaal bakevenement was georganiseerd door de stad Hasselt, waarin deelnemers *eender …
Ziet bovenstaande foto er niet geweldig uit? Ik heb veel goede dingen gelezen over …
This is a slightly altered version from Mr. Leader’s “Local Breads” recipe called “pain au …
After the first try, I wanted to increase the bulk ferment and final proofing times to see …
Most baguettes nowadays are made with a “straight dough” which indicates the dough has …
Probeer hier je geluk: