Raadpleeg het voorblad om te controleren over welke druk je beschikt.
Errata
Laatste editie: derde druk, oktober 2020.
- p. 89: formule stevig granenbrood: het totale watergehalte is niet
750 g
maar950 g
- hier werd geen rekening gehouden met de200 g
van het voordeeg!
Errata geschiedenis
Belangrijk: Deze wijzigingen werden reeds aangepast in de betreffende versies van het boek! Ze staan hier enkel ter vervollediging.
Derde druk: oktober 2020
- Toevoeging KBR
D/2020/Wouter Groeneveld, uitgever.
- Toevoeging NUR
440
. - Wederom een aantal spel- en typfouten verbeterd.
- Copyright strategie gewijzigd onder het motto sharing is caring. Kopies nemen van bladen en delen is nu expliciet toegestaan.
- Hoofdstuk de leerschool: verse gist percentage gezakt van 10 naar
1%
en niet2%
.
Tweede druk: mei 2020
- p. 295: Formule voor tarwe boerenbrood: Tarwebloem percentage moet
85%
zijn, niet100%
. De hoeveelheid staat correct op850 g
. - p. 297:
2.3%
zout is2.2%
zout, zoals op pagina 296. - p. 304: Formule voor hybride tarwe boerenbrood: Tarwebloem percentage moet
85%
zijn, niet100%
. De hoeveelheid staat correct op850 g
. - p. 304: Formule voor hybride tarwe boerenbrood: Dag 2,
14u00
is de eindtijd, niet12u00
, aangezien een broodbakmachine er gemiddeld vier uur over doet, niet twee uur. - Talloze spel- en typfouten werden verbeterd.
- De kwaliteit van sommige zwart-witfoto’s werd verhoogd.
- Een leeswijzer werd toegevoegd aan het voorblad.
Eerste druk: april 2020
- Eerste editie.