Gelieve eerst het origineel recept zeer aandachtig te bestuderen.
Het origineel recept werkt ook heel goed om sandwiches te maken. Je hoeft zelfs niet de rozijnen weg te laten als je dat liever hebt. De procedure om sandwiches te maken is exact hetzelfde, behalve het vormen rond de marsepein.
Vormen van sandwiches
Bij het vormen van het deeg, na de eerste rijs, weeg je 60gr per deegbolletje af. Laat deze bolletjes 30 minuten rusten en druk ze daarna plat met de palm van je hand. Rol het platgeslagen bolletje op als een worst en leg ze met de sluiting naar onder op een bakplaat om de tweede rijs door te brengen (1-2h).
Sandwiches bakken
Bakken kan op dezelfde temperatuur als het origineel recept (220°C) maar moet veel korter gebakken worden: 10 minuten ongeveer, gezien de grootte van de broodjes. Je kan controleren of de sandwiches klaar zijn door op de onderkant te letten en alles zo ven mogelijk te bakken. Instrijkinstructies zijn ook hetzelfde als het origineel recept.